Motor opfrisles

De opfrisles is voor iedereen die al een motorrijbewijs heeft. Of je nu regelmatig rijdt en de puntjes weer eens op de i wilt zetten, meer vertrouwen wilt krijgen in je eigen motor of lang stil hebt gestaan en weer wilt opstappen, onze instructeurs staan voor je klaar.

Samen met je motor rijklaar

Het voorjaar is voor veel motorijders het seizoen om de motor weer uit de stalling te halen. Niet alleen is het belangrijk om je motor rijklaar te maken na een lange winter. Ook zien we je graag met een veilig gevoel de weg weer op gaan. De meeste ongelukken gebeuren namelijk aan het begin van het motorseizoen!

Motoropfrisles bij Rijschool Bert van den Hoek

Opfrisles of cursus op maat

We richten de opfrisles geheel afhankelijk van jouw situatie en wensen in. Op basis van een persoonlijk gesprek bepalen waar de focus tijdens deze les ligt. Het kan zijn dat we beginnen op het oefenterrein, waar we ons richten op voertuigbeheersing. Is je voertuigbeheersing helemaal op orde? Dan kunnen we direct samen het verkeer in!

Je kunt tijdens de opfrisles gebruik maken van je eigen motor. Heb je deze niet? Dan mag je gebruik maken van een van onze lesmotoren.

Prijzen

De prijs voor een opfrisles is €62,50 per uur. De duur van de les is helemaal afhankelijk van jouw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Ervaringen van onze leerlingen

Waarom je kiest voor Rijschool Bert van den Hoek

  • check Persoonlijke aandacht

  • check Eerlijk kledingadvies

  • check Flexibel plannen

  • check Gezellige sfeer

  • check Maatwerk rijopleidingen

  • check Gepassioneerde instructeurs

Vraag een proefles aan

Benieuwd of het klikt tussen jou en Rijschool Bert van den Hoek? Voor slechts €65,00 ontvang je een proefles van een 1,5 uur voor de motor.

Proefles aanvragen

Volg ons op Instagram