Startend vanuit onze motorshop

De rijlessen starten vanuit onze motorshop, waar de koffie altijd klaarstaat en we mooie veilige motorkleding en accessoires verkopen. Leerlingen krijgen bij ons 10% korting.

We nemen graag de tijd om je passend advies te geven. Of het nu gaat over een rijopleiding of de aanschaf van goede motorkleding, we zien je graag! Veel oud-leerlingen komen nog regelmatig koffie drinken bij ons, daar zijn we trots op.

Motorshop van Rijschool Bert van den Hoek

Historie van onze rijschool

Een begrip in Amersfoort

In 1953 begon de vader van Bert van den Hoek de rijschool. In de loop der jaren is de rijschool echt een begrip geworden in Amersfoort en omstreken. Duizenden mensen kregen een gedegen rijopleiding en hebben zo hun rijbewijs gehaald. Vanaf 1979 werd Bert van den Hoek eigenaar van de rijschool. In 1990 begon hij samen met zijn vrouw Elna de motorshop naast de rijschool. Samen bouwden Bert en Elna de rijschool op die inmiddels al meer dan 40 jaar bestaat.

Een begrip in Amersfoort - Rijschool Bert van den Hoek

Bert van den Hoek

Op 29 november 2020 is Bert plotseling overleden. Talrijke leerlingen heeft hij onder zijn hoede gehad die opgingen voor verschillende rijbewijzen: motor, auto, aanhanger, vrachtwagen. Allemaal zijn ze veilig de weg op gegaan.

Naast een fantastische docent was Bert ook een geweldig mens, vriend, maatje en vader, die voor zijn vrienden en familie op ieder moment van de dag klaarstond om te helpen. Het aantal vrienden van Bert is ontelbaar net als de herinneringen, die we aan Bert hebben. Menigeen kan tijdens de rijlessen zijn kritische blik en oprechte kritiek nog wel herinneren en waarderen.

Buiten de rijlessen was Bert een man waar je beslist niet om heen kon en waar je altijd op kon rekenen en bouwen. Bert laat een grote leegte en stilte achter. Na het overlijden van Bert heeft Elna samen met het team de rijschool voortgezet, met de passie en gedrevenheid van Bert.

Bert van den Hoek - Rijschool Bert van den Hoek

Ervaringen van onze leerlingen

Waarom je kiest voor Rijschool Bert van den Hoek

  • check Ontmoetingsplek

  • check Flexibel plannen

  • check Met plezier de weg op

  • check Lekkere koffie

  • check Hoog lesniveau

  • check 10% korting op motorkleding

  • Raymond (A, BE)

  • Gert (A, BE)

  • Menno (A)

  • Richy (A)

arrow_left arrow_right

Ontmoet onze instructeurs

Wij werken met een team van gepassioneerde en ervaren instructeurs, elk met hun eigen vaardigheden en specialisaties.

Zij zorgen er samen voor dat je alles leert wat er te leren valt om veilig en veilige zelfverzekerd de weg op te gaan.

Ontmoet ons team

Volg ons op Instagram

two_wheeler Proefles aanvragen