Wij zorgen met zekerheid en veel plezier dat jij je autorijbewijs haalt

Wil jij je rijbewijs halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Rijschool Bert van den Hoek in Amersfoort vinden wij kwaliteit erg belangrijk, maar ook het persoonlijke contact. Jij bent niet “zomaar een leerling” maar een individu en daarom leveren wij dus ook maatwerk per persoon!

Autorijbewijs halen bij Bert van den Hoek

Wij leiden je niet alleen op om het examen te behalen, maar ook om je straks met een veilig en gerust gevoel zelfstandig de weg op te laten gaan! Alle facetten van het autorijden komen voldoende aan bod, denk daarbij ook aan het rijden in parkeergarages, klein onderhoud, band verwisselen, etc.

Theoriecertificaat

Je hebt voor het autorijbewijs ook een theoriecertificaat nodig, deze kun je al behalen zodra je 16 jaar bent! Het theorie-examen doe je bij een CBR locatie naar keuze. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig en bestaat uit twee delen:

1. Gevaarherkenning

Je krijgt 25 vragen over gevaarherkenning. Je moet hiervan 13 vragen of meer goed hebben.

2. Verkeersregels en verkeersinzicht

Je krijgt 30 vragen over verkeersregels en 10 vragen over verkeersinzicht. Je moet hiervan 35 vragen of meer goed hebben.

Theorie-examen halen

Om je theorie-examen voor het autorijbewijs te halen, raden wij je aan vooraf goed te oefenen. Op theorie-leren.nl vind je alle materialen die je nodig hebt op je theorie-examen te halen!

Naar theorie-leren.nl

Praktijklessen

Zodra je 16,5 jaar bent kun je beginnen met de praktijklessen, afrijden kan vanaf 17 jaar.

Heb je je examen behaald op je 17de jaar, dan mag je vanaf je 18de verjaardag zelfstandig rijden. Tot die tijd mag je alleen rijden met een van de aangemelde coaches. Zie meer over dit project op 2todrive.nl. Heb je het examen behaald vanaf 18 jaar, dan kun je direct zelfstandig de weg op, zodra je het rijbewijs in bezit hebt!

Prijzen

  • Proefles (60 min) - €49,95 (gratis als je doorgaat met de rijopleiding)
  • Losse les - €55,00
  • Los examen - €255,00
  • Faalangst examen - €299,00
  • Tussentijdse toets - €199,00
  • Pakket: 28 uur (60 minuten) lestegoed en examen) - €1.650,00

Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend, vraag naar de actuele prijzen bij de rijschool.

Vraag een proefles aan

Benieuwd of het klikt tussen jou en Rijschool Bert van den Hoek? Voor slechts €49,95,- ontvang je een proefles van een uur. Als je vervolgens besluit om bij ons te komen rijlessen, dan krijg je de proefles gratis! Klik op onderstaande knop om je aan te melden.

Proefles aanvragen

Lees ons laatste nieuws