Ervaring bij Rijschool Bert van den Hoek

Naam: Quint
Leeftijd: 26
Woonplaats: Amersfoort
Rijbewijs: Motorrijbewijs A (zware motor)

Ervaring

Ik kende Bert vanuit mijn eigen werk en heb vaker met hem gepraat over het halen van mijn A rijbewijs. Ik heb hem altijd gezegd dat als ik voor mijn motor rijbewijs ging ik die bij hem zou halen. Wat ben ik blij met die belofte. Hoewel ik gemengde gevoelens had bij de start van de lessen, Bert was immers net niet meer onder ons. Ik ben erg blij met de toppers die achter hem stonden. Hoewel ze niet meer fysiek achter Bert staan, staan ze wel achter de leerlingen. En dat merk je!

Elna en Marianne zijn de toppers voor de planning en al het regelwerk. Daarbij maken zij de huiskamer tot wat hij is. Een prettige plek om even te blijven hangen na de lessen met koffie. Beide zijn zeer punctueel in hun werk en de stille kracht van het bedrijf.

Ik heb les gehad van drie instructeurs, van Pieter kreeg ik mijn 1e proefles. Bij deze man is veel rust zonder dat dat je het idee hebt dat je alleen bent. "Lukt het niet dan doen we het opnieuw, ook al moet het 10x". Voor mijn AVB veel les gehad van Raymond. Iemand met veel oog voor techniek op het gebied van AVB maar geeft ook veel praktische tips voor op de weg zoals dat je soms als motor rijder niet opgepikt word bij een stoplicht als je niet helemaal goed staat. Soms moet ik daar nog aan denken als ik weer ellenlang sta te wachten! En dan hebben we natuurlijk nog Menno. Veel AVD les van gehad. Ongelofelijk hoeveel kennis en ervaring heeft hij. Hierbij doel ik meer op de zaken die je leert als motorrijder ipv uit een boekje voor instructeurs. Ik heb van hem ECHT dynamisch leren rijden. Een tip die ik nog altijd goed koester: zacht een bocht in en hard eruit en niet andersom. De 3 instructeurs wisselen elkaar goed af en er word duidelijk per les vast gelegd wat goede en slechte punten zijn zodat daar weer de volgende les op geoefend kan worden. Allen hartstikke bedankt. Zeker een aanrader!

Lees ons laatste nieuws