Ervaring bij Rijschool Bert van den Hoek

Naan: Marc
Leeftijd: 50+ 😉
Woonplaats: Amersfoort
Rijbewijs: Motorrijbewijs A (zware motor)

Ervaring

Soms neemt het leven een wending (gewild of ongewild) waardoor de toekomst ineens achter je komt te liggen. Het behoeft géén uitleg dat veel mensen in de leeftijdsgroep 50+ hiermee te maken kunnen krijgen. Je kunt bij de pakken gaan neerzitten of je laat je hart spreken en je gaat op zoek. Zo liep ik al tijden voorbij de Rijschool Bert van den Hoek en besloot op een dag binnen te gaan. Dat had ik dus veel eerder moeten doen want vanaf dat moment raakte alles in een stroomversnelling.

Om een lang verhaal korter te maken: door de vriendelijke ontvangst en de opvallende betrokkenheid op het sociale vlak was het ijs snel gebroken. Al snel zat ik op een lesmotor waarop ik in mijn geval drukker ben geweest met zaken af te leren in plaats van aan te leren. Dit behoeft verder geen commentaar en ook wil ik Menno en Frank niet nog meer hartverzakkingen bezorgen. Voorbeeld: invoegen op invorderingssnelheid was niet het allerbeste ;-) Daarnaast hebben de strakke en felle discussies over verkeersveiligheid met de rij-instructeurs uiteindelijk voor de juiste verkeersinzichten en gedragingen gezorgd. Dit uiteraard onder het genot van vele liters koffie en een gepaste dosis humor!

Een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. De bijgaande foto laat zien dat je bij Bert van de Hoek als een volwaardig motorrijder je VRIJHEID tegemoet kan lopen en rijden. Dus ook voor een goede tweedehands motor en de juiste motorkleding of adviezen kan je hier terecht.

Ervaring van Marc

Bert, Elna, Marianne, Frank en Menno, hartelijk bedankt voor alles! Op de eerstvolgende motor tour ben ik van de partij!

Lees ons laatste nieuws