Motorkleding kiezen, passen en kopen

Ben jij op zoek naar veilige én leuke motorkleding? Dan ben je bij ons aan het goede adres! We maken je graag wegwijs in de wereld van de motorkleding of helpen je in je zoektocht naar een specifiek item.

Motorkleding bij Bert van den Hoek

Wat past bij jou?

Over het algemeen kun je onderscheid maken in casual zomerkleding en textiel motorpakken. Wat veiligheid betreft doen deze pakken niet meer voor elkaar onder.

Casual zomerkleding

De casual zomerkleding is heel geschikt voor iedereen die lekker gaat toeren en onderweg ook comfortabel een terrasje wil pakken; of op mooie dagen op de motor naar kantoor gaat en zich daar niet nog eens wil omkleden. Vanzelfsprekend is deze kleding niet heel warm en meestal ook niet waterdicht. Naast de casual zomerkleding zijn er ook textiel doorwaaipakken, deze bestaan grotendeels uit mesh en draag je over je normale kleding. Vaak wordt zomerkleding gecombineerd met een motorsneaker.

Textiel motorpakken

De textiel motorpakken die wel wind en waterdicht zijn, zijn ook een stuk warmer zodat je er zelfs 's winters mee kunt rijden. Als je veel met slecht weer rijdt is het fijn om naast de sneaker ook een motorlaars in je motoruitrusting te hebben. Tussen de zomer en winterpakken in zitten de meerlaags-pakken waar je de winter en/of regenvoering uit kunt halen en de ventilatieritsen open kunt zetten. Dit type pak kun je dus aanpassen aan wat jij op dat moment nodig hebt. Bij hoge temperaturen zijn ook deze pakken aan de warme kant. We zien dan ook veel dat mensen die het hele jaar door rijden, zowel een zomer als winteruitrusting hebben.

Laat je adviseren in onze winkel

In onze winkel hebben we een leuke diverse selectie motorkleding hangen en je bent van harte welkom om je te komen oriënteren. We geven je graag advies op maat, uiteraard met een kopje koffie of thee erbij. Naast goed advies over welke kleding past bij het type motorrijden dat jij bent, kijken we met je mee of de kleding goed past. Pasvorm is namelijk een belangrijk onderdeel van de veiligheid.

Wat we niet op voorraad hebben kunnen we helemaal vrijblijvend voor je bestellen. Je zit dan dus niet aan de aankoop vast maar kunt eerst goed passen. Omdat we die persoonlijke aandacht zo belangrijk vinden hebben wij geen webshop.

Assortiment en merken

Ons volledige assortiment vind je op de websites van onze leveranciers. Klik op onderstaande knop om het assortiment van onze leveranciers te bekijken. Laat ons dus gerust in de winkel of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. weten wat we voor je kunnen bestellen, dan bellen we je wanneer het binnen is.

Bekijk assortiment

Lees ons laatste nieuws