Motorkleding, helmen, onderhoud en reparaties

Rijschool Bert van den Hoek heeft zijn eigen motorshop. In onze motorshop vind je een uitgebreid assortiment motorkleding, helmen en accessoires met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Ook voor reparaties en onderhoud aan je motor kun je bij ons terecht in onze eigen werkplaats. Veilig op weg met Rijschool Bert van den Hoek, niet alleen met een degelijke rijopleiding maar ook met de juiste motorkleding en een goed onderhouden motorfiets.

Motorshop bij Bert van den Hoek

Veiligheid voorop met de juiste kleding

Je kunt wel stellen dat goede motorkleding van levensbelang is. Natuurlijk als bescherming bij een valpartij, maar een andere belangrijke functie is er voor te zorgen dat het lichaam droog blijft en niet teveel afkoelt of juist niet oververhit raakt. Dit draagt direct bij aan comfortabel, gefocust en dus veiliger motorrijden.

Goed passende motorkleding is alles

Om optimaal bescherming te bieden tijdens een rit is het van groot belang dat de motorkleding die je draagt goed past. Kom daarom naar onze motorshop om motorkleding en helmen uitgebreid te kunnen passen zodat je er zeker van bent dat jouw motorkleding en helm perfect aansluiten op jouw lichaam; alleen zo verkrijg je de juiste veiligheid en comfort.

Modieuze motorkleding

Het aanbod modieuze motorkleding is de laatste jaren enorm toegenomen. De tijd dat motorrijders in een saai zwart leren pak kwamen aanrijden ligt nu wel ver achter ons. In onze motorshop vind je dan ook een uitgebreid assortiment modieuze motorkleding, helmen en accessoires. Wij hebben voor elke stijl de juiste look-and-feel.

Advies van ervaren motorrijders

Gebruik je jouw motor bijvoorbeeld voor woon-werkverkeer door weer en wind? Of rij je alleen motor voor je plezier als het heel mooi weer is?

Waar moet je dan op letten bij het kopen van de juiste motorkleding? Welke stijl past het beste bij jou? Op deze vragen vind je het antwoord in onze motorshop waar ervaren mensen je adviseren en je goed beschermd gekleed op weg helpen.

One-stop-shop

Naast de juiste motorkleding vind je ook diverse accessoires zoals sloten, helmmutsjes, zonnebrillen en schoonmaakproducten. Ook voor onderdelen kun je bij ons terecht. Wanneer wij iets niet op voorraad hebben kunnen wij het altijd voor je bestellen. Bel, e-mail of kom gewoon even bij ons langs.

Openingstijden

Kom gerust bij ons langs bij onze motorshop voor motorkleding, helmen, accessoires of reparaties. Wij staan graag voor u klaar!

 • Maandag
  10:00 tot 17:00
 • Dinsdag
  10:00 tot 17:00
 • Woensdag
  Gesloten
 • Donderdag
  10:00 tot 17:00
 • Vrijdag
  10:00 tot 17:00
 • Zaterdag
  10:00 - 16:00

's Middags van 12:30 tot 13:30 gesloten

Lees ons laatste nieuws