Welkom

Welkom bij Rijschool Bert van den Hoek en bedankt dat je voor ons hebt gekozen! Wij gaan ons uiterste best doen jou een fijne rijopleiding te geven. Hieronder lees je onze algemene voorwaarden. Volg je lessen? Dan ga je akkoord!

Planning en afzeggen

 1. Lessen inplannen doen we in overleg met jou.
 2. Geplande data worden via de rijbewijs-app, mail of leskaart aan je bevestigd.
 3. Je kunt tot 24 uur voor een les kosteloos afzeggen per telefoon of bij geen gehoor per mail. Bij een te late afmelding moet je het lesgeld betalen, tenzij iemand van je bloed- of aanverwanten tot de 2e graad is overleden of je zelf met spoed in het ziekenhuis bent opgenomen. Wij kunnen om een bewijs hiervan vragen.
 4. Een gereserveerd examen kun je tot 14 dagen voor het examen afzeggen of wijzigen.
 5. Wanneer je te laat komt of wanneer de instructeur vlak voor de les besluit dat je mentaal of fysiek niet in staat bent de les te volgen, brengen wij de les wel in rekening.
 6. Een betalingsachterstand kan reden voor ons zijn geplande lessen te annuleren.
 7. De rijschool kan op ieder tijdstip een les of examen afzeggen wanneer het niet veilig is om te rijden of er sprake is van overmacht. We brengen dan geen kosten in rekening.
 8. De rijschool reserveert op aangeven van de instructeur een examendatum voor je. Als je één maand voor het examen niet aan onderstaande punten voldoet, kan de rijschool deze reservering annuleren:
  1. Je hebt geen betalingsachterstand.
  2. Je gezondheidsverklaring is goedgekeurd (bij motor voor het AVD examen).
  3. Je hebt je theorie-examen gehaald (bij motor voor het AVD examen).
  4. Je hebt volgens de instructeur voldoende lessen gevolgd/ingepland staan om een goede slagingskans te hebben. Dit is maatwerk.

Geldzaken

 1. Wij factureren lessen en examens vooraf per email. Tijdig afgezegde lessen worden verrekend.
 2. Betalen van pakketten kan in maximaal 2 termijnen met 4 weken tussentijd. We rekenen dan 15 euro administratiekosten. Vraag dan s.v.p. voor de rijopleiding start om een factuur in termijnen.
 3. De lesuren administratie van de rijschool is leidend voor de facturatie. Jij vindt deze in de rijbewijsapp.
 4. Een langere pauze inlassen kan. Op jouw verzoek bevriezen we het les- en/of examentegoed. Als je langer dan 6 maanden geen lessen hebt gevolgd en we niets van je hebben gehoord, vervalt het les- en examentegoed.
 5. Wanneer je de rijopleiding afbreekt, kun je ons binnen 6 maanden mailen met een verzoek het vooruitbetaalde les- en examengeld in kadobonnen uit te keren. Wij rekenen in dit geval 25 euro administratiekosten en de pakketkorting vervalt. Wij storten het bedrag niet terug en keren niet contant uit. De kadobon is 1 jaar geldig.
 6. Gedurende de opleiding kunnen wij prijswijzigingen doorvoeren op nog niet betaald les- en examentegoed.

Privacy

Wij respecteren uiteraard je privacy en we vragen en bewaren alleen gegevens die we nodig hebben om je rijopleiding zo goed mogelijk voor je te regelen of waar wij toe verplicht zijn. Wanneer je geslaagd bent zullen we je gegevens archiveren en plaatsen we graag een foto van jouw succes op Facebook, wil je dat niet, geef het dan gerust bij ons aan!

Heel veel lesplezier!

Lees ons laatste nieuws