Rijschool Bert van den Hoek bestaat 40 jaar

Elna en Bert van den Hoek startten veertig jaar geleden hun auto- en motorrijschool in Amersfoort. In de afgelopen vier decennia leidde de rijschool duizenden kandidaten op voor het roze papiertje. Rijschool Bert van de Hoek staat vooral bekend als opleider voor het motorrijbewijs, maar verzorgt ook auto- en aanhangeropleidingen (voor grote aanhangwagens). Elna is actief vanuit hun kantoor annex motorshop aan de Everard Meysterweg. Bert legt zich de laatste jaren vooral toe op het lesgeven aan vrachtwagenchauffeurs en het opleiden van instructeurs.

Acties en aanbiedingen

Om ons 40 jarig bestaan te vieren kan je het komende jaar profiteren van allerlei acties en aanbiedingen. Houd hiervoor onze Facebookpagina in de gaten. Klik op de onderstaande knop en “like” Rijschool Bert van den Hoek!

Ga naar onze Facebookpagina

Rijschool Bert van den Hoek bestaat 40 jaar

Samen 100 jaar

Er is ook een 100 jarig bestaan te vieren! Rijschool Bert van den Hoek (40 jaar), van Buuren opleidingen in Ermelo (55 jaar), uitzendbureau Vrachtbaan (5 jaar) maakt samen 100 jaar. Dat zal dit jaar resulteren in een groot evenement “Op- en instapdag” bij chauffeurscafé De Tweede Steeg in Amersfoort.

Kom naar de op - en instapdag!

Op zaterdag 13 april zal er een oude Engelse dubbeldekker door Amersfoort en omgeving rijden waarop belangstellenden kunnen opstappen. Zij worden dan naar het evenemententerrein gebracht waar zij dan dan actief deel kunnen nemen aan en kennismaken met:

  • Proefrit op een motorfiets
  • Een rit met vrachtwagen-trekker en oplegger
  • Touringcar
  • Langzame zware voertuigen (LZV)
  • Aanhangerrijbewijs (E achter B)
  • Lesauto

Meer informatie over de open dag

Lees ons laatste nieuws