Steeds meer stoere motorchicks

Het lijkt wel alsof er onlangs een blik vrouwen met liefde voor motorrijden is opengetrokken. Rijschool Bert van den Hoek wordt ermee ondergelopen! Ik ben er eentje van, die mij in leren motorbroek (liefst ook strak hip leren jasje) op de motor vleit. Om vervolgens bij een terras af te stappen, mijn helm af te doen en met mijn haren te schudden – bewust van de blikken.

Vrouwen op de motor!

Ik ben een zogeheten ‘chopper chick’. Ik houd van oude motoren (het liefst ‘naked bikes’) en ik zit veel achterop bij Harley-motoren. Achterop voel ik mij al stoer, dus dat wordt wat als ik zelf mijn motorrijbewijs heb! Echter moet er nog veel geleerd worden op de weg om zelf te rijden. Motorrijden is echt wat anders dan met de auto de weg op. Verkeersinzichten ga je uiteindelijk leren door na het examen veel te gaan rijden.

Bij motorrijden staat veiligheid voorop! Constant bewust zijn van mijn kwetsbaarheid. Als we door de polder gaan, langs mooie wegen en waterstromen, dan denk ik “Ja, deze vrijheid van het rijden is heerlijk en leuk, dit was zo de bedoeling en ik zet het door…”

Groetjes,

Motorchick Cassandra

Motorrijbewijs halen bij Rijschool Bert van den Hoek

Wil jij ook een stoere motorchick worden? Bij Rijschool Bert van den Hoek leer je écht motorrijden en stap je na het behalen van je rijbewijs op dezelfde manier bij een terras af!

Vraag een proefles aan

Benieuwd of het klikt tussen jou en Rijschool Bert van den Hoek? Voor slechts €62,50 ontvang je een proefles van 1,5 uur. Klik op onderstaande knop om je aan te melden.

Proefles aanvragen

Lees ons laatste nieuws