Samenwerking met Van Harten Amersfoort

Het is al de derde BMW motor die door Van Harten Amersfoort geleverd wordt aan Rijschool Bert van den Hoek. En het is niet de eerste de beste motor, maar de nieuwste BMW R1250 GS. Vanaf deze week zal de eerste rij instructeur van Rijschool Bert van den Hoek lesgeven vanaf de BMW R1250 GS. Op deze manier vernieuwd Rijschool Bert van den Hoek het “bike park” van de rijschool.

De samenwerking met Van Harten Amersfoort resulteert nu in de levering van drie BMW motoren. Naast de twee BMW F 900 R is er nu dus ook een echte BMW R1250 GS voor de instructeur. Voor de jonge beginners op de motorfiets rijden we ook nog op de lichte Yamaha’s en de KTM.

Lesgeven op de nieuwe BMW R1250 GS

Het icoon van BMW Motorrad

De BMW R1250 GS is al vier decennia lang het icoon van BMW Motorrad en deze nieuwe uitvoering is met recht een icoon dankzij de nieuwe features en een strak en modern design.

Lesgeven op de nieuwe BMW R1250 GS

Speciale Rallye uitvoering

De instructeurs die op deze motor gaan rijden zullen zeker gezien worden in en rondom Amersfoort. De motor is speciaal uitgevoerd in de Rallye uitvoering met de HP kleuren wit, blauw en rood en opgetuigd met zilveren zijkoffers. Menig hoofden zullen omdraaien wanneer de BMW R1250 GS langs komt rijden. Niet gek, gezien het geoptimaliseerde en multifunctionele LED-lichtdesign. De instructeur kan kiezen uit 7 rijmodi en biedt altijd een superieur rijgedrag dankzij de best grip op elke ondergrond. Iets dat ze niet per se nodig zullen hebben tijdens de lessen, maar het is maar dat je het weet. Er kan gekozen worden voor de nieuwe standaard ECO modus waarbij je zo lang mogelijk op 1 tank kunt rijden. Over duurzaamheid gesproken!

Lesgeven op de nieuwe BMW R1250 GS

Lees ons laatste nieuws