De Plus van Dation

“Het is een grote verademing”, aldus Elna van den Hoek. “Doordat we met Dation werken hebben we geen papieren leskaarten meer nodig, is de facturatie altijd actueel en bieden we onze klanten een betere service”. Rijschool Bert van den Hoek heeft na een vergelijking met andere software-aanbieders recentelijk gekozen voor Dation Dashboard.

De papieren leskaart kan de deur uit!

Voordelen

Dation wordt stapsgewijs ingevoerd. Als eerste krijgen motorcursisten de RijbewijsApp waarin digitaal de lessen gepland worden. Later volgen ook bestuurders van andere voertuigen. De cursisten hebben als voordeel dat zij meer inzicht krijgen in wanneer lessen gepland staan en krijgen een overzicht van de vorderingen.

“Dation past qua grootte precies bij ons” vervolgt Elna. “Waar we voorheen werkten met Google Calendar, Excel en papieren leskaarten zit nu alles in één compleet pakket. Daardoor kunnen wij onze cursisten een betere service en meer inzicht bieden”. Waarna ze samen met Marianne met een grote glimlach een papieren leskaart verscheurt, met de woorden “De papieren leskaart kan de deur uit!”

De papieren leskaart kan de deur uit!

Download de RijbewijsApp

Download de RijbewijsApp van Dation! Klik op één van de onderstaande knoppen om de app te downloaden voor Android of Apple iOS:

Download in de App Store

Download in Google Play

Lees ons laatste nieuws