Motorrijles met Menno

Met kloppend hart zetten we onze motor aan de kant, kijken elkaar aan en zeggen “Oh hemeltje, we hebben het niet goed gedaan…”

Motorrijbewijs A1 halen bij Bert van den Hoek

De instructeur Menno komt voor ons staan en vraagt wat wij aan het doen waren met het invoegen, afslaan, plaats op de weg, je ruimte als buffer. We bespreken de situaties, horen een paar keer dat we zijn gezakt – maar we kunnen het handelen met een glimlach. Het is pas de eerste of tweede keer rijden op de snelweg en je moet met zoveel meer rekening houden in het verkeer dan met een auto. Er wordt gehamerd op het besef hoe kwetsbaar motorrijders zijn. Laat dat zien, dat je het weet. Motorrijden is plannen, inschatten, vooruitkijken. En laten we vooral ook wat vlotter rijden… het is niet voor niets een motor!

Dus ja, zet ons maar weer langs de weg. De uitleg en het overleg over verkeerssituaties zijn zeer zinvol en leerzaam. Zo leer je motorrijden. Reprimandes, uitleg en weer de weg op!

Dankjewel, Menno!

De motormeiden, Corine en Cassandra

Vraag een proefles aan

Benieuwd of het klikt tussen jou en Rijschool Bert van den Hoek? Voor slechts €65,00 ontvang je een proefles van 1,5 uur. Klik op onderstaande knop om je aan te melden.

Proefles aanvragen

Lees ons laatste nieuws