Laatste grote tourtocht voor de winter

"Kouder dan de Kouwe Potentocht, mooier dan Hollands mooiste en gezelliger dan een kopje thee bij je Oma": de Nonnetjesrit. Dit is het citaat van mijn motormaatje, die samen met mij op 28 oktober de 59e Nonnetjesrit reed, en daar valt niets op af te dingen.

59e Nonnetjesrit

Voor motorfanaten uit Amersfoort en omgeving

Als de zomer in de wintertijd overgaat dan begint het bij een aantal motorfanaten uit Amersfoort en omgeving te kriebelen. De laatste grote toertocht voordat voor sommigen de motor de winterstalling in gaat.

Met twee sponsorkaarten van Rijschool Bert van den Hoek op zak werden we opgenomen in de rij van ongeveer 100 motorrijders. Zeker een tiental van deze rijders heeft het motorrijbewijs bij Rijschool Bert van den Hoek behaald. Wat de gemiddelde leeftijd betreft toch al in een ver verleden, maar rijden kunnen ze nog steeds.

59e Nonnetjesrit

De organisatie van de 59e Nonnetjesrit had weer een geweldige tocht uitgezet. De omgeving van Breda had veel moois in petto en de begeleiding op de motor in de oranje hesjes was meer dan subliem. Kruispunten, rotondes en op en afritten werden afgezet zodat het lint van motorrijders zonder belemmeringen kon doorrijden. Een kleurrijke stoet van uiteenlopende merken en motoren. De tocht start en eindigt bij café Het Nonnetje en is een aanrader voor wie motorrijden een lust is.

Voor wie nu begint met zijn motorrijlessen bij Menno moet er voor zorgen dat hij of zij in het voorjaar het examen aflegt. Dan kun je meegenieten van en meerijden in de 60e Nonnetjesrit. Zie jullie dan,

Ciao
Arie Cijfer

Vraag een proefles aan

Benieuwd of het klikt tussen jou en Rijschool Bert van den Hoek? Voor slechts €65,00 ontvang je een proefles van 1,5 uur. Klik op onderstaande knop om je aan te melden.

Proefles aanvragen

Lees ons laatste nieuws